Преди седмица Николета Лозанова качи в личния си профил в Instagram картинка

...
Преди седмица Николета Лозанова качи в личния си профил в Instagram картинка
Коментари Харесай

Николета Лозанова отново е без дрехи...и отново е супер секси

Преди седмица Николета Лозанова качи в личния си профил в Instagram картинка с надпис: " Влюбена съм в местата, на които в никакъв случай не съм била, и в хората, които в никакъв случай не съм срещала ", с която загатна на своите над 800 хиляди почитатели, че се насочва на следващата отмора, някъде надалеч от вкъщи.
 Николета Лозанова, почивката ѝ на Сейшелите и по какъв начин се забавлява с половинката си моделът
Екзотичното бягство на Николета Лозанова

Къде избра да чества Коледа българският модел

Николета е добре известна с многочислените си пътувания по целия свят. В множеството случаи виждаме нейни фотоси от много екзотични места. Никак не сме сюрпризирани, тъй като моделът е и сполучлива бизнес дама и несъмнено няма проблем да си го разреши.

Затова и Николета Лозанова по няколко пъти в годината си " открадва " малко време, с цел да отскочи някъде на топло, където да се отпусне след работните си задължения.

Ако не е на Бахамите, в Занзибар, Доминикана или Малдивите, Николета събира натурален загар някъде някъде в Европа. Едно е несъмнено обаче, каквато и дестинация да си избере, постоянно е обвързвана с доста разкош и секси фрагменти. За благополучие на почитателите ѝ, най-популярната носителка на купата Мис Плеймейт " в България, постоянно ги държи в течение.

Затова не закъсняха доста и изявленията в обществените мрежи от ваканцията ѝ в Италия. пусна изложба от общо девет фотоси, разкриващи подбрани мигове от пътуването ѝ с нейния обичан.

Онова обаче, което направи по-сериозно усещане на феновете ѝ, бе късото видео, което показа на идващия ден. В него, обърнала тил към обектива, тя се къпе, стоешком под външния душ на първокласната вила, която са наели.

На друга фотография от спалнята на мястото, където са отседнали, виждаме Николета, която стои до леглото, прикривайки предната част на голото си тяло с хавлиена забрадка.

" Време да не вършим нищо ", гласи посланието към поста, събрал над 11 хиляди лайкове и голям брой похвали под формата на мнения.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР